Nie ma co tracić czasu na przedświąteczną wędrówkę po sklepach, szkoda nerwów na narzekanie na galopujące ceny. Nie ma sensu gorączkowo wymyślać, co ugotować i upiec, kiedy wiedzą to i zrobią za Ciebie fachowcy.
Nie musisz się bać, że coś przesolisz, czegoś nie doprawisz, że coś Ci po prostu „nie wyjdzie”. Wystarczy zamówić catering Wielkanocny. Kuchnia restauracji Apartamenty Europejska przy ul. Wojska Polskiego oferuje duży wybór dań i deserów.
Wśród propozycji musiał znaleźć się żurek po staropolsku na wędzonce, swojska lub biała kiełbasa podsuszana, tradycyjne wędzonki, szczupak faszerowany czy pasztet drobiowy z żurawiną. Do tego rolady i sałatki.
W ofercie dań do podgrzania znajdziemy kaczkę pieczoną (całą), karkówkę w sosie grzybowym lub myśliwskim, tymbaliki drobiowe z warzywami czy udko kacze z żurawiną.
Na deser ciasta: sernik z czekoladą lub brzoskwiniami, słonecznikowiec, orzechowiec, ciasto limonkowe, biała dama z ananasem i kokosem, wiosenny 3 bit.
Zamowienia przyjmowane są pod nr tel. 500 263 963 lub 451 025 105 do 12 kwietnia (wtorek).
Odbiór w Wielki Piątek, 15 kwietnia w godz. 12-14 osobiscie lub z dowozem (dowóz na terenie Suwałk 5 zł).
(materiał partnera)